Se deg i speilet

De første menneskene så speilbildet sitt i vannet en sjelden gang. De måtte vel stort sett pynte seg med venners blikk som rettesnor. De handlet ikke klær, men laget dem selv. De fleste mennene syntes kvinner var attraktive og de fleste kvinnene syntes at menn var attraktive. Fortsatt synes menn at de mest attraktive kvinnene er de med forholdsvis smal midje sammenlignet med hoftene, mens kvinner liker menn med brede skuldre og smale hofter og vakkert ansikt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_attractiveness

Det er veldig viktig for kvinner hvordan mannen lukter. Jeg bare nevner det, altså, i tilfelle du er mann som ikke forstår hvorfor den kvinnen ikke vil ha deg. Kanskje hun har feil immunsystem for deg?

Men dette innlegget skulle være ren spekulasjon. Her kommer det:

Nå for tiden kjøper vi klær til oss selv. Vi ser oss selv i speilet. Vi ser mengder av bilder av vårt eget kjønn – mennesker som vi tenker at er pene. Men vi har jo fortsatt denne steinalderhjernen vår, som synes at typiske kjennetegn ved motsatt kjønn er det vakreste. Kan det være derfor vi kvinner ønsker oss smale hofter og slanke kropper? Vi har visst forstått at menn synes det er attraktivt med pupper, og kjøper oss kunstige, men de kvinnene mennene virkelig synes er attraktive har ofte ingen sjangse i moteblader beregna på kvinner. De fleste menn synes vel egentlig at Kate Moss er litt vel tynn.

Jeg husker selv hvordan jeg fant en kvinne attraktiv og forstod ikke hvorfor mennene ikke gjorde det, før en av mennene påpekte at hun så ut som en mann og beveget seg som en mann (og var lesbisk).

tynn

Her er et innlegg om kjønnsroller i barnehagen: Blått eller rosa? Når mamma blir en liten gutt.

Reklamer
Categories: oss mennesker i mellom, skjønnhet | Stikkord: , | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.